آجیل ایرانی و جایگاه و نقش آن در فرهنگ و مذهب

آجیل ایرانی

جایگاه آجیل در فرهنگ و مذب اصیل ایرانی از گذشته تا به امروز آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته می شود آجیل ها از اهمیت غذایی بالایی برخوردار هستند .

جایگاه و نقش آجیل در فرهنگ و مذهب ایرانی

آجیل از گذشته یکی از نماد ها و نشانه ها یفرهنگ اصیل ایراتنی بوده است در بیشتر مراسم سنتی مانند،جشن ها،عید باستانی نورروز،شب یلدا و در دور همی ها استفاده می شود این آجیل ها هم چنان جایگاه خود را در بین سنت های ایرانیان دارند باوجود رنگ و لعاب مختلفی که سالیان متوالی به آن ها داده اند می توان گفت مصرف آن ها از گذشته نیز بیشتر شده است آجیل مشکل گشا یکی دیگر از انواع آجیل است که ریشه در فرهنگ مذهبی ایران دارد چرا که ایرانیان اعتقاد دارند با پخش این آجیل ها حاجات و آرزوهایشان برآورده و مشکلاتشان حل می شود هم چنین از آجیل ها در گذشته برای مصارف دارویی نیز استفاده می کرده اند از مقوی ترین آجیل ها می توان گردو ،بادام،پسته و فندق را نام برد و هم چنین محبوب ترینشان با توجه به کاشت وسیع درختان گردو،بادام،پسته و دیگر آجیل ها در ایران آجیل ایرانی یکی از نمونه های شناخته شده صادرات ایران محسوب می شود بهترین خشکبار و آجیل آن هایی هستند که در شرایط آب و هوایی سالم و بدون مواد شیمیایی پرورش یافته اند مردم ایران آجیل را بیشتر به صورت خام و بو داده مصرف می کنند آجیل بخش مهمی از تغذیه مردم را در بر گرفته است با و جود این که نوسانات اقتصادی در سال های اخیر قدرت خرید مردم را کم کرده است باز هم سفره های ایرانیان از وجود آجیل خالی نمانده است . شرکت بازرگانی شادیز برترین مجموعه بین المللی خشکبار آماده خدمت رسانی به همکاران و تولید کنندگان می باشد.

 

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.

نام و نام خانوادگی:ابوذر امیری

شماره تماس:۰۹۱۷۹۳۰۳۹۶۰

آدرس سایت :www.shadizva.ir

آدرس ایمیل:shadizva@gmail@com

آجیل و خشکبار

جایگاه آجیل در ایرانجایگاه آجیل در فرهنگ ایرانینقش آجیل در ایراننقش آجیل در مذهب ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *