مغز پسته کال (مغز پسته دوپوست سبز) – قیمت پسته کال ۱۴۰۱: شرکت پسته شادیز با افتخار به اطلاع شما می رساند که یکی از تامین کنندگان اصلی و بزرگترین صادر کننده مغز پسته کال (مغز سبز) در ایران و جهان می باشد. کال مغزها بر اساس اندازه و رنگ (درجه سبزی) در کارخانه شرکت شادیز فرآوری و با دقت جدا می شوند که بالاترین کیفیت را تضمین می کند.
مغز پسته کال (مغز پسته دوپوست سبز) – قیمت پسته کال ۱۴۰۱
مغز پسته کال (همچنین کال به معنی نارس است) همانطور که از نام آن پیداست، زمانی که پسته هنوز به حد استاندارد بلوغ نرسیده است از درختان گرفته می شود و برای حذف پوسته آن در یک محل بهداشتی فرآیند ترک خوردگی را طی می کند.
پسته کال نسبت به انواع دیگر پسته سایز کوچکتری دارد. یکی از مهم ترین ویژگی های این مغز پسته رنگ سبز زیبای آن است. از طرفی طعم بی نظیر این نوع مغز پسته آن را از سایر مغزها متمایز کرده است.
زمان برداشت مغز پسته کال اوایل مرداد است: یا به اصطلاح در اولین مراحل تشکیل مغز پسته.
مغز پسته کال یکی از بهترین محصولات صادراتی پسته ایران است. به دلیل رنگ بسیار سبز آن روغن کافی و طعم های درجه یک به سراسر دنیا صادر می شود.
مغز پسته کال در بازار ایران به مغز پسته دو پوست یا پوست کنده نیز معروف است و در واقع دلیل این نام گذاری ها این است که پس از دو مرحله پوست گیری از پسته کال به دست می آید.
قیمت پسته کال
به طور کلی قیمت پسته به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهمترین این پارامترها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اندازه مغز پسته
- رنگ مغز پسته
- مقدار آفلاتوکسین
- حجم خرید
- نوع بسته بندی
این محصول بسیار سبز بوده و قیمت آن کمی بالاتر از نمونه های معمولی است و به همین دلیل در بازار صادراتی بیشتر از بازار داخلی ایران استفاده می شود.
قیمت آن بر اساس این است که دیر یا زود تحویل گرفته شود. این نوع مغز (کال) عمدتاً به کشورهای ثروتمند اروپایی صادر می شود.
مغز پسته کال بر اساس درصد مغزهای رنگ سبز ۴ دسته است:
- درجه سوپر لوکس: ۹۰ درصد کل مقدار سبز است.
- درجه ۱: ۸۰ درصد از مقدار کل سبز است.
- درجه ۲: ۷۰ درصد از کل مقدار سبز است.
- درجه ۳: ۶۰ درصد از مقدار کل سبز است.
موارد استفاده از مغز پسته کال
از مغز پسته در قنادی ها، مواد غذایی، بستنی فروشی ها و همچنین صادرات به بسیاری از کشورها استفاده می شود.
در طراحی انواع دسر، شله زرد، بستنی، کیک، کارخانه شکلات سازی (انواع شکلات)
در قنادی ها (انواع شیرینی، کیک و …)
در پخت: پلو، کشک و مغز، سس پسته، از مغز پسته کال استفاده می شود.
چرا باید مغز پسته کال شادیز بخرم؟
− دسترسی به بهترین درختان پسته بومی منطقه
− از “درخت تا محموله” کنترل کیفیت دقیق در چندین ایست بازرسی
− بدون مواد خارجی
− بدون لکه بینی
− طعم تازه
− بافت ترد
− رنگ طبیعی
− ۱۰۰% خلوص
− ۱۰۰٪ بدون آفلاتوکسین (تضمینی، در صورت تقاضا)
−خوش طعم، خوش بو و لذیذ
−مورد اعتماد بسیاری از مشتریان در سراسر جهان